Direct naar de inhoud.

Best gelezen blogs van 2020

Ilse Schaap
04 dec 2020
Geschreven door: Ilse Schaap

Het einde van het jaar is in zicht! Ondanks COVID-19 was het voor ons een bijzonder jaar, namelijk het eerste jaar dat we officieel van start gingen als full-service marketingbureau. Vol enthousiasme zijn we het jaar ingegaan. Door het hele jaar heen hebben we verschillende blogs geschreven over allerlei aspecten van de marketing. Aan het einde van het jaar geven wij jullie graag een overzicht van onze best gelezen blogs. Heb jij ze allemaal al doorgelezen?

1: 7 beginnerstips om meer op te vallen op Facebook!

In april plaatsten we een blog met zeven tips om op te blijven vallen tussen alle bedrijfspagina’s die Facebook inmiddels telt. Hoeveel moet je plaatsen, wanneer moet je iets plaatsen en wat voor berichten leveren het beste resultaat op? Je leest het allemaal in deze blog! Deze blog was onze best gelezen blog!

2: Alles over de nieuwe functie Instagram Reels

In augustus kwam Instagram met een nieuwe functie: Reels. Hierover schreven we meteen een blog waarin we uitleggen wat Reels precies is en hoe je het kunt gebruiken. Ben jij benieuwd hoe Instagram Reels ook al weer werkt? Je leest het in deze blog! Heb jij inmiddels een leuke Reels gemaakt die wij echt moeten zien! Laat het ons weten via Instagram.

3: Alles wat jij als ondernemer moet weten over de trend Tiktok

Een andere trend die in 2020 zijn toppunt bereikte is Tiktok. Ook hierover schreven wij een blog! In deze blog vertellen we precies wat Tiktok is, wat de beste features van Tiktok zijn en hoe je als bedrijf kunt inspelen op Tiktok. Ben je van plan om in 2021 jouw social media marketingstrategie uit te breiden? Lees dan vooral eerst deze blog en wie weet begin je wel met Tiktok!

4: Alles over de kracht van #hashtags

#Hashtags zijn een belangrijk onderdeel op social media. Wist je dat je hashtags heel krachtig kunt inzetten op social media? Hoe kun je #hashtags inzetten op verschillende social media platformen?  In deze blog nemen we je mee in de wereld van de hashtags zodat jij ze meteen kunt inzetten op jouw social media accounts.

Heb jij al deze blogs gelezen maar heb je toch nog hulp nodig bij het opzetten van een social media strategie? Wij helpen je graag! Wist je al dat we een aanbieding hebben waarmee je in 2021 een vliegende start kunt maken? Heb jij nog vragen die wij kunnen beantwoorden in onze volgende blog? Laat het ons weten!

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >