Direct naar de inhoud.

Websites

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij jouw nieuwe website volledig naar wens. We gebruiken bewezen technieken om je website zowel gebruiks- als zoekmachinevriendelijk te maken. Reken daarom op geavanceerd webdesign, met conversie verhogende ‘call-to-actions’ en Google-vriendelijke landingspagina’s.

Websites

Waar kunnen wij je mee helpen?

Maatwerk website

Met een maatwerk website verzorgt Vormmedia een complete, bij jouw onderneming passende website. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en de website wordt helemaal geoptimaliseerd voor jouw bedrijf. Je hebt al een maatwerk website vanaf €1000,-.

Landingspagina

Begin je met een nieuwe campagne, bied je een nieuwe dienst aan of verandert er iets in jouw bedrijf? Vormmedia zorgt voor een unieke landingspagina! Hierdoor heb je voor een relatief laag bedrag, een compleet nieuw uiterlijk op jouw website. Je hebt al een unieke landingspagina vanaf €250,-.

Website hosting

Website hosting betekent dat jouw website via een server in verbinding staat met het internet. Hierdoor wordt jouw website 24/7 in de lucht gehouden. Vormmedia biedt een compleet hosting pakket aan, waardoor je je niet meer druk hoeft te maken of jouw website wel live blijft. Hosting van jouw website is al mogelijk vanaf €100,-.

Zoekmachinemarketing (SEO)

SEO is van groot belang voor een goede website. Onze SEO specialisten helpen je vindbaar te zijn voor jouw doelgroep op het juiste moment. Door een goede SEO strategie kom je hoger in Google. Ze gaan voor je aan de slag met relevante content voor jouw doelgroep en zorgen dat je website optimaal toegankelijk is voor zoekmachines als Google.

Website pakket

Liever alles rondom jouw website uit handen geven en je niet meer druk maken over alle zaken die bij een website komen kijken? Vormmedia biedt volledige website pakketten aan, waardoor je toch een professionele website aan jouw klanten kunt tonen, maar zelf tijd overhoudt voor belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.

like Vormmedia

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contact
love Vormmedia

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >