Direct naar de inhoud.

Nieuwbouwmarketing

Vormmedia verzorgt succesvolle marketingcampagnes voor nieuwbouwprojecten. Start u binnenkort met een nieuw project binnen de vastgoed? Door de inzet van een totaal marketingpakket weten wij de beste kopers voor uw project te vinden.

Nieuwbouwmarketing

De complete promotie voor elk nieuwbouwproject

Vormmedia verzorgt succesvolle nieuwbouwmarketing voor nieuwbouwprojecten. Door de inzet van het totale marketingpakket weten wij de beste kopers voor het nieuwbouwproject te bereiken. Vervolgens is het belangrijk om deze potentiële kopers binnen te halen met een sterke presentatie van het project. Vormmedia creëert daarom complete nieuwbouwpresentaties. Zo kunnen potentiële kopers zich helemaal voorstellen hoe het is om er te wonen. Voor een geslaagd nieuwbouwproject doorloopt Vormmedia samen met de projectontwikkelaar drie stappen voor de optimale nieuwbouwmarketing.

Plaatje huis met loep

Fase 1: Voorbereiding

In de voorbereidende fase wordt alle informatie omtrent het project verzameld en kijken we goed naar de huidige woningmarkt. Er wordt een analyse van de doelgroep samengesteld en een huisstijl ontworpen.

Plaatje huis met social media icoontjes erom heen

Fase 2: Promotie

Wanneer alle informatie in kaart is gebracht, kunnen de marketinguitingen worden voorbereid en wordt de promotie voor het project opgestart. Deze marketinguitingen worden ingezet op diverse kanalen, gericht op een specifieke doelgroep om een zo groot mogelijk, maar ook een gericht bereik te behalen.

Plaatje huis met te koop bord

Fase 3: Verkoop van de woningen

Door middel van een inloopmoment wordt het project zo tastbaar mogelijk en kunnen de vragen van geïnteresseerden worden beantwoord. Vormmedia zorgt voor de aankleding en organisatie van dit inloopmoment.

Opsomming marketingactiviteiten
like Vormmedia

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contact
love Vormmedia

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >