Direct naar de inhoud.

Marketingpakketten

Heb jij onze hulp nodig bij het ontwerpen van je logo, het schrijven van creatieve content of juist voor het opstarten van een succesvol Instagram-account? Wij bieden verschillende losse marketingpakketten om jouw marketing in topvorm te krijgen.

Onze pakketten

Logo-ontwerp

Een logo moet bij jouw onderneming passen en moet jouw doelgroep aanspreken. Wij vertalen jouw bedrijf en kernwaarden naar een passend, nieuw logo!

Meer informatie >

Social media marketing pakket

Houd jouw social media accounts zelf in de hand, maar krijg een helpende hand van Vormmedia bij het bedenken van de uitingen!

Meer informatie >

Content-pakket

Content is king! Maar content kost ook tijd. Met het contentpakket heb je kant-en-klare artikelen die je gelijk op de website kunt plaatsen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken.

Meer informatie >

Google advertisement opstart

De wereld van Google advertenties is ingewikkeld. Wij gaan je hiermee helpen! Met een goede basis kan Google in de marketingstrategie worden opgenomen.

Meer informatie >

Brandingpakket

Het branding pakket zorgt ervoor dat jij een ‘brand’ kunt neerzetten voor jouw bedrijf. Alle onderdelen die zorgen voor herkenbaarheid komen samen in dit pakket.

Meer informatie >

Instagram kick-start

Leer op een begrijpelijke manier alle mogelijkheden die Instagram biedt kennen zodat jij jouw social media marketing strategie kunt uitbreiden.

Meer informatie >

Nieuwsbrief-pakket

Niet alleen nieuwe klanten aantrekken is belangrijk, maar bestaande klanten op de hoogte houden van wat in jouw onderneming speelt is minstens zo belangrijk!

Meer informatie >

Bedrijfsfotografie

Het bedrijfsfotografie pakket zorgt voor beelden die speciaal geschikt zijn voor jouw social media en op jouw website.

Meer informatie >

like Vormmedia

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contact
love Vormmedia

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >