Direct naar de inhoud.

Social media marketing

Social media is inmiddels niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door social media slim in te zetten voor jouw bedrijf, kun je zorgen voor meer interactie met jouw doelgroep. Vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf!

Social media marketing

Waar kunnen wij je mee helpen?

Organische social media marketing

Organische social media marketing richt zich op het goed neerzetten van jouw bedrijf op social media. Je bouwt online aan jouw naamsbekendheid en stimuleert klantenbinding. Organische social media marketing is een relatief goedkope manier om de interactie met jouw doelgroep te vergroten.

Social advertising

Met de komst van vele soorten social media, is social advertising een groot onderdeel geworden van de digital marketing. Vormmedia helpt jou om content te creƫren voor social media en adviseert in het adverteren op verschillende platformen. Facebook advertising, Instagram advertising of advertising op LinkedIn of Twitter zijn een belangrijk onderdeel van de customer journey.

Social media wordt in Nederland actief gebruikt. Whatsapp en Facebook blijven erg populair. Ook Instagram blijft alleen maar groeien. Daarnaast is er sinds het laatste jaar een andere social media app bijgekomen die een sterke groei heeft ingezet: TikTok.

Social media

like Vormmedia

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contact
love Vormmedia

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >