Direct naar de inhoud.

Strategie & campagnes

Met de juiste strategie en bijpassende campagnes zorgen wij voor een betere vindbaarheid van jouw website op Google en andere zoekmachines. Zo trekken wij meer bezoekers aan voor jou en kun jij jouw product of dienst aan meer mensen verkopen.

Strategie & campagnes

Waar kunnen wij je mee helpen?

Crosschannel strategie

Ook jouw klanten kopen steeds vaker via meerdere kanalen. Door een crosschannel strategie in te zetten wordt de klant centraal gezet en kom je tegemoet aan de wensen en behoeften van de klant via op elkaar afgestemde kanalen. Wij helpen je bij het op elkaar afstemmen van jouw kanalen, zodat jij kunt voldoen aan de vraag van jouw klanten.

Customer Journey

Samen creƫren wij de optimale klantbeleving en brengen de customer journey voor jou bedrijf uitgebreid in kaart. Deze reis die de klant aflegt om tot de aankoop van jouw product of dienst over te gaan onderzoeken we. Vervolgens spelen we in op deze reis en helpen we je, zodat jij jouw klanten zo goed mogelijk kunt bedienen.

like Vormmedia

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contact
love Vormmedia

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >