Direct naar de inhoud.

Alders Makelaars Jubileumjaar

Huisstijl en complete marketingcampagne

Alders Makelaars bestaat in 2020 25 jaar en hiervoor hebben wij een campagne mogen ontwerpen, compleet met alle uitingen. Het doel is om zoveel mogelijk bekendheid te genereren, maar ook om samen met de klanten dit mooie jubileum te vieren. Daarom is Vormmedia aan de slag gegaan met verschillende soorten uitingen, maar ook evenementen en speciale acties. Zie hiervoor ook de lenteactie voor Alders Makelaars.

Vormmedia heeft de volledige vormgeving verzorgt voor het jubileumjaar van Alders Makelaars. Naast het logo hebben we krantadvertenties, posters en een banier mogen maken. Ook komt het jubileumjaar naar voren op de social media-accounts en via de nieuwbrief. Vormmedia verzorgt hiervoor de e-mailmarketing en de digital marketing. Hiervoor heeft Vormmedia een gepersonaliseerde contentkalender opgesteld.

Gedurende het hele jubileumjaar zorgen wij voor leuke acties – denk hierbij aan winacties, maar ook kortingscampagnes of wervingscampagnes. Daarnaast organiseren we door het jaar heen op verschillende momenten leuke avonden of dagen zoals een informatieavond, en verzorgen we fysieke acties voor klanten op kantoor.

Over Alders Makelaars

Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Dat houdt in dat de ervaren en betrokken NVM-makelaars en taxateurs u graag helpen bij alle processen van de aankoop en verkoop van uw woning. Zij bieden u een totaalpakket aan zodat u zorgeloos de volgende stap in uw leven kunt zetten: Genieten van de nieuwe woning.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >