Direct naar de inhoud.

Alders Makelaars Lenteactie

Huisstijl en complete marketingcampagne

In het voorjaar viert Alders Makelaars de lente met een speciale lenteactie. Vormmedia mocht voor deze opdrachtgever de hele lenteactie vormgeven en uitvoeren. Van het bedenken van het concept en de uitingen, tot het uitzetten van een online en offlinecampagne.

Nadat het concept goedgekeurd was, kon Vormmedia aan de slag met het maken van posters, banners, A0 borden voor langs de weg, flyers – met bijbehorende buurtmailing – en een krantadvertentie. Naast het uitzetten van deze offline marketing, is er ook een grote onlinecampagne uitgezet. Onderdelen hiervan zijn een Google Ads campagne, een Facebook en Instagram campagne, e-mailmarketing en een volledige landingspagina op de website.

De lenteactie bestaat uit een stapelkorting actie. Mensen die gebruik willen maken van deze actie krijgen een actiepas – gemaakt door Vormmedia – toegestuurd. Hierdoor wordt het een interactief proces, waarbij mensen iets fysieks van de actie hebben, maar ook online terecht kunnen.

Over Alders Makelaars

Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Dat houdt in dat de ervaren en betrokken NVM-makelaars en taxateurs u graag helpen bij alle processen van de aankoop en verkoop van uw woning. Zij bieden u een totaalpakket aan zodat u zorgeloos de volgende stap in uw leven kunt zetten: Genieten van de nieuwe woning.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >