Direct naar de inhoud.

Top 4 onmisbare Apple apparaten voor op kantoor

Ilse Schaap
14 okt 2020
Geschreven door: Ilse Schaap

We kunnen de Apple icoontjes niet meer wegdenken uit onze maatschappij. Bijna elk huishouden heeft wel een Apple apparaat. Apple is zo populair dat er speciaal een dag is gewijd aan de medeoprichter en topman Steve Jobs. Ter ere van deze speciale dag op 16 oktober schreven wij een blog voor je met onmisbare Apple apparaten voor op kantoor.

1. iPad (PRO)
Een iPad is echt onmisbaar op kantoor. Je kan daarop bijvoorbeeld het social media account van je werk beheren, maar het is in deze tijd ook makkelijk om te gebruiken voor video-meetings. De iPad is tegenwoordig bijna een laptop. Zeker als je naar de nieuwste iPad Pro kijkt. Als je naar een klant moet kan het heel handig zijn om aantekening te kunnen maken, foto’s te maken en ideeën te laten zien. Met een iPad kan dit allemaal en het weegt ook nog eens helemaal niks. Je kan er zelfs nog een toetsenbord aan koppelen, zodat je het echt als een laptop kan gebruiken.

2. iPhone
We kennen allemaal wel het probleem van een slechte camera, die je eigenlijk niet durft te gebruiken voor het maken van foto’s voor social media. Met de nieuwste iPhone’s heb je daar geen last van. Je maakt heel gemakkelijk een mooie foto voor je Instagram Stories. En je kan ook nog eens heel gemakkelijk je social media accounts beheren. Daarnaast heeft de iPhone gelukkig nog steeds de functie om te kunnen bellen, met klanten bijvoorbeeld. Dus heb je een telefoon van de zaak? Ga dan zeker de volgende keer voor een iPhone.

3. iMac
Werk je veel met grafische programma’s, zoals Adobe of SketchUp? Dan is een iMac echt onmisbaar. Het werkt snel, kan programma’s aan die veel desktops en laptops niet aan kunnen en je kan er ook allerlei accessoires bij gebruiken die het allemaal nog makkelijker maken. Met bijvoorbeeld een TrackPad kan je heel makkelijk tekeningen maken. Deze accessoire kan je ook weer koppelen aan je iPad Pro.

4. Apple Business Manager
Dit is dan wel geen apparaat, maar wel onmisbaar voor IT-beheerders. Apple heeft een eigen webportaal gemaakt, om het installeren en klaar maken van een apparaat makkelijker te maken. De IT-beheerder kan op afstand, zonder het apparaat aan te raken, het apparaat klaar maken voor gebruik. Hieraan kunnen alle Apple apparaten worden gekoppeld die de organisatie gebruikt.

Het fijne aan Apple is dat je alle apparaten aan elkaar kan koppelen. Je kan dan heel makkelijk bij alle bestanden, door gebruik te maken van iCloud en het werkt een stuk efficiënter. Wij willen in ieder geval niet meer zonder.

Als je deze apparaten gebruikt, heb je alles in huis om mooie social media content te maken, maar heb je toch nog hulp nodig bij het schrijven van goede teksten? Dan drinken wij graag een (virtuele) kop koffie met je!

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >