Direct naar de inhoud.

Coronamaatregelen bij Vormmedia

Miriam Kramer
24 dec 2020
Geschreven door: Miriam Kramer

In de coronaperiode staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. Tijdens deze periode zijn we dan ook extra alert op elkaar en nemen we op kantoor ook een aantal voorzorgsmaatregelen. Deze delen we graag met jullie voor wanneer jullie een afspraak met ons hebben.

De coronamaatregelen bij Vormmedia
Ons kantoor is gewoon geopend zoals jullie van ons gewend zijn. Echter verzoeken we jullie wel om eerst een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we de gezondheid van jullie waarborgen en die van onze medewerkers. Mocht je een vraag hebben waar je direct antwoord op wilt hebben. Dan kun je ons altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via onze social media kanalen. Wil je liever niet langskomen op kantoor? Geen probleem, we organiseren ook graag een online meeting met je.
Mocht je wel op kantoor langskomen voor een afspraak dan raden we je aan om zoveel mogelijk alleen te komen en om een mondkapje te dragen. Deze liggen bij de ingang van ons pand aan het Beneden Oosterdiep 59 in Veendam. In het pand verzoeken wij je om 1,5 meter afstand te houden.
Mocht je nog vragen hebben over een afspraak of over jouw marketing? Twijfel dan niet en neem meteen contact met ons op!

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >