Direct naar de inhoud.

Vestal VGM redesign van kantoorpand

Redesign pand

Vestal VGM (voluit: vastgoedmanagement) stond voorheen bekend onder de naam Vestal Woonservices. Eind 2019 werd het tijd om de naam te veranderen. Vormmedia is verantwoordelijk gesteld voor het doorvoeren van deze naamsverandering.

Bij deze naamsverandering komt ook een verandering van huisstijl, logo en andere uitingen kijken. Het nieuwe logo en alle andere uitingen werden verzorgd door Vormmedia, en wij hebben er ook op toegezien dat deze naamsverandering op alle mogelijke plekken plaatsvond.

Eén van de grootste veranderingen die moest plaatsvinden met betrekking tot de naamsverandering is het uiterlijk van het kantoorpand. Omdat hier overal de ‘oude’ naam te vinden was, werd het tijd voor een compleet nieuw design van het pand. Hierin vond de opdrachtgever het belangrijk dat goed naar voren komt welke diensten er aangeboden worden. Om dit te realiseren heeft Vormmedia niet alleen gezorgd voor een nieuwe buitenkant voor het pand, maar ook voor nieuwe raampresentaties.

Over Vestal VGM

Vestal VGM is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van vastgoed in het Noorden. Vanuit de verschillende vestigingen zet Vestal VGM zich voor de volle 100% in voor haar klanten. Naast een ervaren team van verhuurmakelaars en technische vakmensen hebben ze ook eigen bouwkundige experts in dienst. Vestal Vastgoedmanagement biedt de combinatie van lokale kennis en de echte Noordelijke nuchterheid! 

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >