Direct naar de inhoud.

VastenzekerLos

Webdesign

In opdracht van Vastenzekerlos hebben wij een nieuwe website gemaakt. Vastenzekerlos is een schildersbedrijf, met jarenlange ervaring. De website van Vastenzekerlos biedt informatie over het brede aanbod aan diensten. Daarnaast staan de ervaringen van klanten centraal op de website.

De opdrachtgever (David) gaf duidelijk aan dat hij geen op en top commerciële website wil hebben, want dit past niet bij waar hij voor staat. De missie van David is namelijk om mensen blij te maken met zijn werkzaamheden. Daarom geen grote knoppen voor het aanvragen van een offerte, maar juist knoppen gericht op het aanvragen van gratis advies. Via het eenvoudige inlogsysteem kan de opdrachtgever zelf nieuwsberichten plaatsen op de blogpagina. Daarnaast kan de klant zelf de teksten en foto’s aanpassen, maar uiteraard staan wij klaar om te helpen waar dat nodig is!

Over Vastenzekerlos

Met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, behangen, beglazing, houtrotsanering en stucen helpt David Los mensen met het onderhouden en verfraaien van woningen en vastgoed.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >