Direct naar de inhoud.

Van Heijningen Bosch

Van Heijningen Bosch is een prachtige evenementenlocatie in Veendam waarvoor wij het complete marketingpakket mogen leveren. We hebben de huisstijl en website ontworpen, waarvoor we ook alle teksten geschreven hebben. De website blijft onder ons beheer, net zoals al het drukwerk, de social media kanalen en alle reclame-uitingen, zoals bijvoorbeeld krant- en Google advertenties.

Van Heijningen Bosch is een monumenteel pand, bij het ontwerpen en schrijven van de huisstijl en uitingen houden we rekening met dit historische aspect. Om die reden hebben we gekozen voor de kleuren donkergroen en goud, een stijlvolle combinatie. Ook worden de teksten geschreven met een elegante insteek.

Over Van Heijningen Bosch

Van Heijningen Bosch is een historisch gebouw waarvan de oorspronkelijke staat nog grotendeels intact is. Zo is dit pand rijkelijk versierd met neoclassicistische elementen, zowel van binnen als van buiten. Binnen vindt u prachtige plafonds en muren met sierlijsten, muurschilderingen en indrukwekkende hoge ramen. Door de sfeervolle ambiance en de klassieke aankleding van dit pand is dit de ideale locatie voor een diner, feest, verjaardag of bruiloft. Van Heijningen Bosch organiseert de bijeenkomst van begin tot eind.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >