Direct naar de inhoud.

Rechtswinkel Veendam

Alles-in-één pakket

De juristen van SK Juristen zijn betrokken bij de maatschappij. Ze staan ervoor dat iedereen recht heeft op toegankelijk juridisch advies. Vanuit dit oogpunt zijn ze afgelopen jaar gestart met de Rechtswinkel Veendam.

Voor de Rechtswinkel Veendam hebben wij een website mogen ontwerpen en realiseren. De website biedt op een laagdrempelige manier informatie over diverse rechtsgebieden. Staat de vraag van de klant er niet tussen? Ook via de ingebouwde chat, is er direct contact met één van de juristen!

Om klanten nog beter te kunnen helpen hebben ze de rechtsbijstand abonnementen in het leven geroepen. Hiervoor hebben wij de klantenpas mogen ontwerpen. Met deze pas heeft de klant altijd juridische hulp op zak!

Over Rechtswinkel Veendam

U kunt bij de Rechtswinkel Veendam altijd terecht voor toegankelijk juridisch advies. Ze denken met u mee bij alle problemen en conflicten. De kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Loop gerust een keer binnen bij de Rechtswinkel Veendam om te kijken hoe ze u kunnen helpen.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >