Direct naar de inhoud.

Rechtswinkel Veendam kenniscafé planschade

Huisstijl, event en complete campagne

De Rechtswinkel Veendam is betrokken bij maatschappelijke zaken en is toegankelijk voor iedereen. Vanuit deze overtuiging is Vormmedia ingeschakeld om een informatieavond te organiseren over de komst van het windmolenpark bij de N33 in Meeden/Veendam. Wij hebben hiervoor alle uitingen verzorgt, en meegewerkt aan de avond zelf.

Onder de naam Kenniscafé Planschade werd bij de Rechtswinkel Veendam een informatieavond georganiseerd. Wij hebben hiervoor alle promotie-uitingen mogen ontwerpen. Denk hierbij aan flyers, posters en baniers. Ook heeft de klant ons verantwoordelijk gesteld voor alle online uitingen, zoals de e-mailmarketing en de digital marketing. Vormmedia heeft een nieuwsbrief en e-mailuitnodiging verzorgd en daarnaast via Social media het evenement gepromoot. Om de promotie nog meer kracht bij te zetten hebben we ervoor gekozen om ook een Google Adwords campagne op te zetten.

Omdat de klant zelf graag alle handen vrij wilde hebben om zich volledig te storten op de informatievoorziening voor de bezoekers, heeft Vormmedia zich ook bekommerd om de aankleding, het verzorgen van een mooie presentatie op het scherm en het verloop van de avond zelf. De inrichting van de zaal, het regelen van apparatuur, het vastleggen van de avond en zelfs het ontvangen van gasten hoort hier allemaal bij.

Hierdoor heeft Vormmedia kunnen bijdragen aan een succesvolle, drukbezochte avond en konden de juristen van de Rechtswinkel Veendam zich volledig storten op de informatievoorziening en het beantwoorden van vragen van de bezoekers.

Over Rechtswinkel Veendam

U kunt bij de Rechtswinkel Veendam altijd terecht voor toegankelijk juridisch advies. Ze denken met u mee bij alle problemen en conflicten. De kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Loop gerust een keer binnen bij de Rechtswinkel Veendam om te kijken hoe ze u kunnen helpen.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >