Direct naar de inhoud.

Nieuwe website voor Vestal VGM

Gebruiksvriendelijke website voor huurders

In opdracht van Vestal VGM heeft Vormmedia een nieuwe website gemaakt. De website van de verhuurmakelaar moest gebruiksvriendelijker worden en helemaal zijn gericht op (potentiële) huurders. Voor Vestal VGM staat de klant centraal! Huurders kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving en kunnen in één oog opslag zien wie verantwoordelijk is voor onderhoud aan de woning. Onze grafisch vormgever heeft het ontwerp gemaakt en onze (content) marketeers hebben de teksten voor de website geschreven.

Over Vestal VGM

Vestal VGM is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van vastgoed in het Noorden. Vanuit de verschillende vestigingen zet Vestal VGM zich voor de volle 100% in voor haar klanten. Naast een ervaren team van verhuurmakelaars en technische vakmensen hebben ze ook eigen bouwkundige experts in dienst. Vestal Vastgoedmanagement biedt de combinatie van lokale kennis en de echte Noordelijke nuchterheid!

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >