Direct naar de inhoud.

Makelaarchecker

Huisstijl en webdesign

Voor onze opdrachtgever Makelaarchecker mocht Vormmedia een website vormgeven en ontwikkelen. Makelaarchecker is een website die makelaars in de regio vergelijkt en een offerte levert. Makelaarchecker opereert in vier verschillende regio’s en de opdracht bestond daarom uit vier verschillende versies van de website.

Voor de website hebben wij een functionaliteit ontworpen, waarmee mensen middels een paar vragen een op maat gemaakte offerte aan kunnen vragen. Hierin kunnen ze kiezen of het gaat om het verkopen van een woning of bedrijfspand. Omdat Makelaarchecker samenwerkt met makelaarskantoren, wordt deze offerteaanvraag via Makelaarchecker doorgestuurd aan de passende makelaar.

Omdat de vier verschillende regio’s waarin Makelaarchecker opereert elk een eigen aanpak verdienen, mede door verschillen op de woningmarkt, zijn alle teksten die op de website gebruikt worden gepersonaliseerd naar die regio.

Over Makelaarchecker

Makelaarchecker is een website die gericht is op mensen die hun woning willen verkopen, en op een snelle en overzichtelijke manier een offerte willen ontvangen van een deskundige makelaar. Makelaarchecker werkt samen met betrouwbare NVM-makelaars. Aan de hand van uw voorkeuren wordt bepaald wat er allemaal mogelijk is en wat de makelaar voor u kan betekenen.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >