Direct naar de inhoud.

Kunst in Huis

Kunst in Huis is het nieuwe kunstatelier en kunstuitleenbureau van Veendam, waarvoor wij het totale marketingpakket hebben geleverd. Zo hebben wij een nieuwe huisstijl en de website ontworpen en gebouwd. Verder pakken wij de social media marketing op en voeren we andere reclame-uitingen, zoals krant- en Googleadvertenties, uit.

Het vormgeven van alle visuele uitingen wordt gedaan door onze designer. Denk hierbij aan cadeaubonnen, flyers en posters, maar ook grotere uitingen zoals de bestickering van het pand.

Wij bieden het totaalpakket aan, dus wij blijven voor Kunst in Huis aan de slag gaan. Onze fotografe maakt wekelijks nieuwe foto’s van de kunstwerken die klaar zijn voor de verhuur. Daarnaast houden wij de social mediakanalen bij en valt de website onder ons beheer.

Over Kunst in Huis

Kunst in Huis wil op een makkelijke en betaalbare manier mensen kennis laten maken met kunst. Door het uitlenen van kunst wordt het voor iedereen toegankelijk. (Beginnende) kunstliefhebbers krijgen de kans om te ontdekken wat hun smaak is en waar hun interesse ligt. Op deze manier wordt kunst voor iedereen beschikbaar, of u nu een ervaren kunstliefhebber bent, of nog niet zo vertrouwd bent in de kunstwereld.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >