Direct naar de inhoud.

Alders Makelaars Verkoopweken

Huisstijl en complete marketingcampagne

Elk jaar na de zomervakantie trapt Alders Makelaars de Verkoopweken af met volop nieuw aanbod. Vormmedia mocht de hele campagne uitdenken en uitvoeren. Van concept, tot het vormgeven en uitzetten van de online- en offlinecampagne. Dit jaar is het de ‘Welkom Thuis!’ campagne.

Na goedkeuring van het concept is de grafisch vormgever begonnen met het ontwerpen van alle uitingen binnen de campagne, van krantenadvertentie tot social media afbeeldingen. Eind augustus konden de marketeers van start met het uitzetten van de campagne. Onderdelen hiervan zijn onder andere, een Google Ads campagne, een Facebook campagne, een volledige landingspagina op de website, krantenadvertenties en relatiegeschenken.

Over Alders Makelaars

Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Dat houdt in dat de ervaren en betrokken NVM-makelaars en taxateurs u graag helpen bij alle processen van de aankoop en verkoop van uw woning. Zij bieden u een totaalpakket aan zodat u zorgeloos de volgende stap in uw leven kunt zetten: Genieten van de nieuwe woning.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >