Direct naar de inhoud.

Steel deze zomer de show met jouw out of office bericht!

Ilse Schaap
20 jul 2020
Geschreven door: Ilse Schaap

Eindelijk is het dan zo ver, na een paar maanden op kantoor gewerkt te hebben en toen een hele tijd thuis, staat jouw welverdiende vakantie voor de deur. Dat betekent een out of office bericht aanzetten, zonnebril op en let’s go! Maar als creatief marketingbureau gaan wij dan natuurlijk niet voor een standaard out of office bericht maar geven wij ook hierin onze creativiteit de vrije loop. Speciaal voor deze zomer hebben wij een aantal leuke templates gemaakt die ook jij kunt gebruiken in jouw out of office mail. Zo kun jij met een gerust en creatief hart op vakantie.

Team Funny
Creativiteit en humor doen het altijd goed. Dit kun je ook eenvoudig in een out of office bericht gebruiken, waarmee je de afzender een glimlach op zijn gezicht bezorgd. Wat dacht je van de volgende berichten?

Funny
Funny 2
Funny 3

Teamverband
Werk jij me een groot team? Dan kun je gebruik maken van één van deze out of office berichten.

Teamverband
Teamverband 2

Je kunt ervoor kiezen om een intern en een extern bericht op te stellen (let wel goed op dat je ze niet verwisseld en die grote klant het mailtje krijgt dat je eigenlijk naar die gezellige collega zou willen sturen). Zorg natuurlijk wel dat je na je vakantie alle mails beantwoordt en dat je out of office weer uitstaat!  En dan tot slot nog ééntje voor de marketinggekkies onder ons:
Error 404: Sorry, marketeer not found due te Holiday

Fijne vakantie allemaal!

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >