Direct naar de inhoud.

Steph Kilhullen-Zijnge

Functie: Visual Designer

Steph is onze stille kracht op kantoor. Alles wat wij bedenken, brengt zij tot leven. Ze houdt ervan om ruwe ideeën uit te bouwen tot mooie concepten. Binnen de vormgeving is Steph gespecialiseerd in grafisch ontwerp. Daarnaast is zij zich aan het specialiseren in animatie en webdesign. Brand en design en het creëren van een geheel nieuwe huisstijl is iets wat ze het liefste doet en waar ze de meeste uitdaging uithaalt.

Steph heeft een AAS in Advertising & Design behaald. Hierna is ze doorgegaan voor de Bachelor of Fine Arts in Grafisch Vormgeving aan de Savannah college of Art & Design en deze heeft ze ook behaald.

Steph zorgt ervoor dat Vormmedia een internationaal team is, want ze komt uit Amerika! Wat de liefde wel niet met je doet.. In het weekend houdt Steph van een mooie wandeling door de natuur, een middagje in de keuken voor de lekkerste gerechten en genieten van een glaasje wijn.

Steph K. Zijnge

OPLEIDINGEN

AAS in Advertising & Design aan de Mercer County Community College.

BFA Grafisch Vormgeving aan de Savannah College of Art & Design.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >