Direct naar de inhoud.

Sanne Hamstra

Functie: Content marketeer en fotograaf

Wanneer je Sanne niet met een fototoestel in de hand ziet lopen, zit ze wel te tikken op haar toetsenbord. Voor haar is het de ideale combinatie, eerst content schieten met haar geliefde Canon en daarna de mooiste verhalen erbij vertellen. Sanne is gespecialiseerd in het schrijven van blogs, persberichten en nieuwsbrieven. Binnen de fotografie is Sanne gespecialiseerd in vastgoedfotografie. Maar omdat fotografie zoveel mooie aspecten heeft, is ze zich aan het ontwikkelen in portret- en bedrijfsfotografie.

Sanne heeft haar Bachelor of Communications afgerond aan de Hanzehogeschool. Daarnaast heeft met succes een opleiding WordPress aan de NHA afgerond en een cursus vastgoedfotografie gevolgd.

Sanne is degene die op kantoor iedereen aanspoort om ongezond te eten. Ze zorgt af en toe voor een beetje chaos en vooral veel humor. Ze komt elke dag op de fiets naar kantoor en draagt bijna altijd twee verschillende sokken. Oh en ze heeft trouwens ook nog een opleiding tot ski-instructrice afgerond! Sanne is gek op “Do-it-yourselfs” en is in het weekend en de vrije uren dus vaak aan de knutsel.

Sanne Hamstra

OPLEIDINGEN

BA Communicatie aan de Hanze Hogeschool.

WordPress bij NHA opleidingen.


CERTIFICATEN

Online marketing van de Google Digitale Werkplaats.

Content Marketing Certified by the Hubspot Academy.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >