Direct naar de inhoud.

Rieneke Gerritsen

Functie: Social Media beheer en Content creatie

Rieneke is één keer in de week onze rechterhand. Zij beheert onze social media kanalen en helpt ons met het creeëren van content. Vier dagen in de week zit ze met haar neus in de boeken om alles te leren op het gebied van marketing. Deze kennis kan ze bij Vormmedia in de praktijk brengen. Het liefste is ze bezig met het schrijven van pakkende teksten en het zorgen voor zichtbaarheid op social media.

Nadat ze haar MBO opleiding Interieuradviseur aan het Aventus Zutphen had afgerond, gooide ze haar studiepad om en kwam ze naar Groningen. Hier studeert ze Commerciële economie met een major in Marketing Communicatie Management. Inmiddels heeft ze haar propedeuse binnen en is ze alweer bezig met haar derde studiejaar.

Rieneke is gek op panterprint en op mooie (lange) jurken. Wij op kantoor zijn gek op haar zelfgemaakte appelkwak (Ja, zo heet het echt!). Rieneke is zelf allergisch voor rauwe appels, maar gelukkig niet wanneer ze uit de oven komen. In het weekend gaat ze nog vaak richting haar ouders in Apeldoorn. Ze zegt tenminste dat ze voor haar ouders gaat, maar volgens ons gaat het meer om haar neefjes en nichtjes. Ze wordt ook bijna weer tante!

OPLEIDINGEN

MBO Interieuradviseur aan het Aventus Zutphen.

Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen.


CERTIFICATEN

Online marketing van de Google Digitale Werkplaats.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >