Direct naar de inhoud.

Jalien Nomden

Functie: Online Marketeer

Binnen Vormmedia houdt Jalien zich vooral bezig met online marketing. Als een heuse trendwatcher houdt ze alles wat op social media gebeurd in de gaten. Ze denkt na over de juiste campagnes en vult dit aan met de beste content. Zit ze niet achter de computer te werken, dan zit ze wel op haar telefoon te Instagrammen. Haar specialisme is dan ook Instagram. Ze houdt ervan om ‘snelle’ content te maken en is het liefste creatief bezig.

Jalien heeft de Bachelor opleiding Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. Recent heeft ze daarnaast de opleiding Marketing manager aan het NHA afgerond en is ze begonnen met de HBO opleiding Social media en Google aan de LOI. Ze wil zich graag nog meer gaan specialiseren op het gebied van Social Media Marketing en Google marketing.

Jalien houdt iedereen op kantoor op de hoogte van de nieuwste internetfilmpjes en leert ons bij over alle internetgekkies. Daarnaast zorgt ze af en toe voor een Groningse uitspraak – en daarbij ook gefronste wenkbrauwen van de rest. Jalien is in het weekend druk bezig met klussen in haar nieuwe woning. In het weekend gaat ze het liefst ergens lekker dineren of aan het borrelen thuis.

Jalien Nomden

OPLEIDINGEN

BA Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Marketing Manager bij NHA opleidingen.

HBO Social media en Google aan de Leidse Onderwijs Instellingen.


CERTIFICATEN

Online marketing van de Google Digitale Werkplaats.

Content Marketing Certified by the Hubspot Academy.

Google Analytics for beginners aan de Google Analytics Academy.

SVH Sociale hygiëne bij de Horeca Stichting Nederland.

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >