Direct naar de inhoud.

Digital Marketing

Door middel van online marketing kun je het bereik van jouw bedrijf vergroten. Alle op internet en online gebaseerde digitale technologieën vallen onder digital marketing. Hierdoor biedt de online marketing vele mogelijkheden. Vormmedia is er om jou te begeleiden door deze online jungle!

Digital Marketing

Waar kunnen wij je mee helpen?

Social advertising

Met de komst van vele soorten social media, is social advertising een groot onderdeel geworden van de digital marketing. Vormmedia helpt jou om content te creëren voor social media en adviseert in het adverteren op verschillende platformen. Facebook advertising, Instagram advertising of advertising op Linkedin of Twitter zijn een belangrijk onderdeel van de customer journey.

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kun je gericht jouw klanten voorzien van relevante informatie, aanbiedingen of nieuwe ontwikkelingen en hiermee vele leads binnenhalen. E-mailmarketing is tijdrovend en deze tijd kun je in jouw onderneming beter aan andere dingen besteden. Daarom is Vormmedia er om dit voor jou over te nemen. Verstuur regelmatig nieuwsbrieven en zie dat jouw leads verhogen!

Google Ads

Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google waarmee ondernemingen reclame kunnen maken via de zoekmachine, maar ook op andere websites en apps. Google Ads is een goede investering, maar ook een complex systeem. Geef dit uit handen door Vormmedia jouw advertenties te laten beheren!

like Vormmedia

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contact
love Vormmedia

Wij delen graag onze kennis

Onze specialisten lopen over van enthousiasme als het gaat om marketing! Wij delen graag onze kennis over (online)marketing met jou in onze blogs.

Lees onze blogs >